måndag 26 december 2016

Resultat Havsjön

Vi blev totalt 74st deltagare som kom till start på Havsjön denna dag och vi fick många tappra långväga gäster som bilade många mil för att komma ut på is. Vill tacka Per Och Jesper som varit upp till sjön 2 gånger under julhelgen för att säkerställa isens tjocklek och ruskat bort det dåliga området runt ön så vi slipper bada. Tycker att fisket var trögare än normalt men det kanske bara var i "min" ände av sjön där det enbart var svart is och inte höll någon mängd av huggvillig abborre //Jan-Erik Stange
Dagens resultat hittar du HÄR


söndag 25 december 2016

Pimpeltävling Havsjön 26/12



 
Noragyttorp arr. Julnappet 26 dec. på Havsjön (Bredsjö)
Tävlingstid 10 -14

23 december.
Vägen från Kaggabäcken upp till sjön hade endast ett kort parti med isbeläggning. Dock kan den bli mjuk om det blir milt. Isen mestadels 12cm men ett större parti söder om ön bara 5-9cm. Vi kollar på juldagen igen för ett slutgiltigt besked men det set bra ut nu. -2 på eftermiddagen. 

25 december
Isen är mellan 11-15cm. Ruskat enligt kartan. Ren blankis så broddar är ett måste. Vägen ner mot sjön är delvis isbelagd blandat med ren grusväg. Kör försiktigt så skall det inte vara några problem. Välkomna!

onsdag 14 december 2016

Information Norarycket


Noragyttorp kommer som ni nog redan vet att sammarbeta med Pimpelfiskare mot cancer under Norarycket 15 jan. där alla intäkter från tävlingen går till cancerfonden.
Vi behöver vara många som hjälper till med de olika arbetsuppgifterna för att lyckas fullt ut med dennna tävling, så därför har vi valt att stryka Norarycket som serietävling 2017.
Serien ändras därför till följande....
26 Dec.  Noragyttorp "Julnappet" # 1 
06 Jan.  Hällekroken # 2
22 Jan.  Götlunda # 3
29 Jan.  Karlskoga (DM) # 4
12 Feb.  Vattnan # 5
19 Feb.  Frövi (1 reserv)
25 Feb.  Degerfors (2 reserv)